Doakan Saya Dan Semua Yg Ttc

Tu test yg sya buat semalam jam 9.00pm.. Dh jmpa dktor tadi, doktor kata tggu lagi 2 minggu, sbb pregnncy test dktor masih kabur2.. Sapa yg pernah guna clearblue?.. Mmg brksesan dan sahih?

Doakan Saya Dan Semua Yg Ttc
26 Các câu trả lời

Tahniah take care

Tahniah

Tahniah sis

Clear blue mmg bg result tepat sis..sya pn dlu test gna clear blue..

5y trước

Lewat kt seminggu lbih..lgpn priod sya xtntu sis..sya dh kgguran msa 6mnggu lbih sis..

Alhamdulillah. Tahniah sis. InsyaAllah sahih la tu. Cuma masih awal je. Take care ye

5y trước

Tq sis, komen sis buat sya lebih yakin & smngt