CB tu memang tepat ke?

tu CB ngan test kit yg biasa..sy dah g scan ary isnin ari tu .tp doc ckap tak nampak apa² pon .doc ckap mybe awal kehamilan bawah 5w...dekat CB 2-3 dah...usia kehamilan berapa yaa kita da boleh scan n tngok kantung babyy ?

CB tu memang tepat ke?
19 Các câu trả lời

Saya dulu scan kuar cmnie jugak. Scan doc 5 week xnampak kantung pun. Tgu 8 week baru nampak janin dgn heartbeat

Sy warded masa 5w scan xnmpk apa2 lg cuma rahim tebal. 6w bru nampak kantung. 7w lebih dh ada jantung.

2y trước

21/2 repeat scan

sy 4 minggu dah nampak kantung tp kena scan mlalui bawah.. 5 minggu nampak kantung dan yolk sac

sy scan waktu kandungan masuk 7 weeks . alhamdulilah nmpk dan dah ade detak jantung sekali .

Saya 6W nmpak kantung 8w bru nampak janin . 4 weeks nampak cyst je 🤣🤣

2y trước

time scan

In shaallah.. Semoga dipermudahkan segala urusan

Biasa 8 mnggu baru doc scan biasanya

yup sangat tepat

2y trước

😍x sabar nak repeat scan lg..tp tulaaa excited to takot

depends