Pakai Bengkung/girdle lepas bersalin ke..masa dlm hospital. boleh share pakai bengkung apa.

Tq sharing☺️ ##ingintahu #seriusnanya

Pakai Bengkung/girdle lepas bersalin ke..masa dlm hospital. boleh share pakai bengkung apa.
2 Các câu trả lời

kt wad xde sape nk tlg pakaikan bengkung plus xsempat pun sbb kita sibuk handle bby. bsalin normal blh pkai once dh discaj dari wad bsalin czer kena tunggu luka luar pulih dan kering sepenuhnya

10mo trước

lps bsalin perut mana nk kempis..ambil masa semua tu...kot ye nk cari modal borak pun dorg ni

Sis, apa yang saya boleh cakap seller ni overclaim. Banyak auta nya😅 Saya sendiri pakai tak lebih daripada 10x lepas bersalin. Itu pun on off.

10mo trước

ya kan. kena plk musim panas lit lit.. bercerau peluh nk memakai.