Hai ibu2 ada tak baby usia 4 bln sntsa berak tiap kali dia lps myusu? Knp ye ada ibu yg sama situasi

Tp baby aktif

4 Các câu trả lời

Saya ada tanya nurse pasal ni sbb ank sy pun sama jgk. Nurse ckp normal ja sbb susu badan cepat menyerap sbbtu lepas minum baby akan berak. Melainkan kalau kita nampak baby mcm lesu yangtu kena bwk gi hospital terus. Baby sy penah berak 8 kali sehari. Risau jugak takut effect pemakanan kita rupanya nurse ckp takde kaitan pun. It just normal. Stay happy, mommy! 😍

Hai. Saya takda pengalaman anak kena macam ni. Tapi anak buah saya begitu. Kalau tengok najis dia okay. Anak pun banyak menyusu okay je mommy. Kalau perut anak asyik kembung dll sampai anak dehydrated ke boleh bawa anak jumpa doktor ya

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb tiada pnglmn ttg ni..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Ank sy x berak ii dh 5hari hn