Laparrr sentiasa

Tolongggg 26w kerap lapar 😂 baru lepas mkn nasi tapi lepas tu cari biskut cari buah😭 risauu je berat ni haa

3 Các câu trả lời

kalau lapar puan makan la 😉✌🏻.tp mkn portion sikit tapi kerap..try makan kekcg mix kismis ..kuaci + etc..dkt kedai arab ada jual..tu pun ok mkn time pregnant.. mkn biskut jacob cicah air susu ke klu xnk mkn nasi byk sgt..tkut berat naik..jnji mkn sikit tp kerap..bg mengelakkn alami msuk angin... pedih ulu hati dan gastrik 😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sama la .. baru ja makan nasi , selang sejam dah lapar balik xmakan rasa begegar tubuh pula . time tu laa cari biskut ke milo panas ke . sy bedal ja semua . xdpt makan rasa nak marah² ja 🤣

sama laa kita...kdg tengah makan nasik pun perut blh lg bunyi2.😂 nasik mcm x masuk dlm perut..lapar lepas tu mcm kebulur pun ye jgk.haha