Tolong saya !

Tolong saya.. anak saya tak nak tidur malam.dia tidur sekejap 2-3 jam then akan bangun and menangis mengamuk hantuk kepala ke lantai smpi pagi saya nak pi keja hantar pengasuh.semua saya dah buat tapi still jugak sama. Every night macam tu. Tapi kalau pi rumah pengasuh elok ja tidur. Stressnyaaaaaa

11 Các câu trả lời

Mungkin dia nak playtime dengan mommy dia. Nak bermain bersama.

5y trước

Yes saya dh check smua make sure dia kenyang pampers x penuh dan sebagainya.. stress saya hari2 mcm nie.. tak tahan