Normal ke kandungan 9week ada kantung sahaja ?

Tolong respon plis😭

7 Các câu trả lời

Sis sebaiknya awk pergi 2 klinik utk pastikan janin awk dkt mana. Always seek for second option. Sy dlu pernah misc week 9 ade kantung saja tp janin xjd. Better check further dgn doktor jgn lmbt2.. klu week 6-7 maybe janin kcik sgt tp week 9 ni sy pun risau.. take care ye sis semoga dipermudahkan urusan. Hrp2 ade janin n slmt dlm kantung awk.

2y trước

Takpa sis, jgn putus asa think positive InshaAllah dia ada tu. Byk2 doa okay. ☺️

semoga urusan sis dipermudahkan...saya pun sama cek scan 6minggu 2hari kantung saja nampak ,sya pun risau firstime scan yg 6m 2h ni... ,tpi dr.ckp suruh cek lgi next week lagi mcm 8week....,selalu nya 8week nampak dah sis...sya 2 anak klu scan 8week sepatut ny dh nampak janin....

2y trước

Amiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

mungkin setiap org tak sama... sbb byk bace ad kantung tp xnmpk pape cuba tggu 2week lg n scan lg skli jgn g klinik yg sama cba cari klinik lain pulak... kalau mcm sy 6week hrtu dah nmpk heartbeat alhamdulillah... think positive yaa

2y trước

Insyallah semoga ada keajaiban 🤲

Saya pon 9 weeks kantung je ni awak 🥺 tunggu keputusan scan lagi sekali 2 minggu lagi 😕 semoga ada rezeki kita .insyaAllah

2y trước

sma lah..tgu lg 3mggu,smoga d permudahkn urusan kite..aminnn

try scan dkt klinik swasta yg lain pulak , sy ada baca kadang2 scan stiap klinik tu x sama .

jgn risau sgt..pg scan kat swasta pulak. insya Allah takda apa2.

2y trước

Insyallah aamiin

Mungkin lambat ovulate kot sis..