Hi, nk tnya ada x mcm sya dh lewat period 3 minggu tiba2 keluar darah mcm haid tpi hari ke2 sikit jh

Tlg share klu ada yg mcm sya...

3 Các câu trả lời

Saya macam ni sekarang. Btw saya pcos. Lepas gugur, saya dah tak jaga makan minum, unhealthy lifestyle. So kesannya period delay 3minggu. Next month datang tapi sikit sangat2. 2/3 hari je. Ni saya try jaga makan, start balik exercise. Makan L-Carnitine, supplement lain utk pcos, Alhamdulillah bulan ni period saya lancar mcm sebelum gugur. Dalam kes awak, maybe hormon berubah. Lifestyle berubah maybe? Try dulu cara tradisional, minum cuka epal atau cari supplement Femine Sential. Ni utk stabilkan hormon dan masalah period tak teratur.

4mo trước

Eya sis...tq nasihatnya🥰

saya kalau period delay lama macam ni memang akan keluar sikit2 je nanti darahnya. mcm dah kering kat dalam, jadi dia tak berapa lancar nak keluar.

4mo trước

tulh sis... mngkn ada faktor lain kot dya dtg lewat...tpi bsyukur juga bb keluar darah haid wlupn lewat...risau klu dlm 1bln tu langsung x ada dtg...

dah check upt?

4mo trước

dh pegi scan sis...doc ckp x preg dn rahim ok juga...cuba mngkn faktor lain sbb lmbt keluar... insyallah ada rezeki saya nty🥲