Hi semua nk tya sy bru trimster kdua ni sy dh xmabok..lpas tu asik buang air kecil je..normal takkkk

Tlg explain mummy2 huhu

6 Các câu trả lời

Normal sis. 1st trismister alahan makan pn muntah 🤣🙊 Masuk 2nd trimister baby tekan pundi kencing walaupn rasa nak kencing tapi xboleh kencing last2 kena pakai tiub kencing 2minggu 🤣🙊 + kena kencing kotr . Lepas buka tiub hari2 rasa nak terkencing tapi lg rela ulang alik tands dr kena pakai tiub 🙊 Semoga selamat journey sampai bersalin ibu2

Normal sbb baby nak membesar.. dia tekan pundi kencing. Nanti masuk trimester ketiga, blh berumah dlm tandas dibuatnya 🤣

8mo trước

Normal tu sis.. yg x normal bila kencing x lawas atau ada rasa sakit

Normal je. Saya pun mcm tu. Lps tu dh start rasa perut berat. Jalan pun dh mengah. 😅😅

8mo trước

aah smala..mls je rasa tp gagahkn jgk huhu

normal sis, sya pun masuk tris 2 kerap sngt kencing, doc bgtahu normal hehe

8mo trước

hehe tq ats info maklumla first time

normal.. sy pun asyik kencing

8mo trước

kan..pnt asik kncing huhu

normal sis.