Second child

Tlg bntu sy ibu2.. Last sy ambil pil perancang bulan 5.. last period bulan 5.. bulan 6,7,8 dan 9 period xdtg2.. bulan 6,7,8 check upt -ve.. check upt bulan 9 tetibe +ve (double line samar2) tu pun seminggu lpas keluar spotting wrna coklat.. Ada tak yg pernah alami situasi mcm ni? Boleh share pendapat tak? Sbb tgah confuse bila patut ke klinik.. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

3 Các câu trả lời

dah tahu preg gi je klinik takde salah pun gi awal.. tapi jgn letak dlm kepala dlm hati la kalau tak nampak sbb baby kecik ke apa, sbb tak tentu umur kandungan kan. mcm sy dulu jgk, last period bln 8, tak period lepas tu, hujung bln 12 cek +ve.. terus je gi klinik, tgk scan 8w pregnant.

Nak confirm kena check dengan doctor

Pergi je klinik sekarang