Hi ibu,mcm mna korng tadah air kencing dlm bks kt klinik,bila perut dh besar,susah plk nk agak😂😂

Tips mudah

2 Các câu trả lời

saya dri awal preggy...letak rapatkn kt tmpat kencing tu. lg senng...

2y trước

🥰👍

Sy agak2 saja. Tp klu dpt tandas bertinggung yg payah sikit.

2y trước

kan.. kkdg tadah,sikit je masuk😂 dah la air kncing kkdg pyh nk kuar🤣,padahal dr umah dh minum air lbih.. time nk tadah,time 2 la x terasa nk buang lagi.. tp bila dh smpai umh,time 2 plk asyik nk tkucil🤦‍♀️😂