momy2 bantu saya mcm mana nak buang kahak baby dekat paru2 bawah 4 bulan

tips apa utk buang kahak baby ye? saya dah ikut cara doktor suruh tepuk2 tu tapi sama jgk tkde kesan .. tau tak minyak atau apa2 yg bagi cepat kesan kahak tu hilang?#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy try pakai krim you baby. lps susu sllu ada muntah sikit pekat..lama2 kurg jgkla bunyi kahak tu..cuba la try

takde kesan means kahak xkeluar or mcm mana? sy buat tepuk tu kahak bby ada kurang.

8mo trước

tak keluar