Done packing baju baby 😎 Due bln Sept ✌️

Tidak terasa masa berjalan dgn pantas,tiber nak jadi momy dh bln 9 ne insha Allah..Sy doakan Semoga semua selamat bersalin dan sihat bersama baby 🥰 Edd:11/09 #firstmom #firstbaby

15 Các câu trả lời

due 14/9 .. siap packing dah risau bby nak kluar awal sbb 32 w dah ade turun tanda tapi bby masih active dan xde sakit contraction lagi , mak nye pon dah xlarat nak bawak diri dah 😅.. sekarang 35 w , semoga dpermudahkan urusan kita semua bby sept ❤

sy due 27/9 dokter cakap perut awak besar kalau keluar tanda tanda terus pergi hospital . nasib baju beg hospital dah siap takut jugak baby ni nak kluar awal . semoga mommys due september dipermudahkan segala urusan aminn 😌❤️ #32weeks #firstmommys

1y trước

aminn semoga dipermudahkan

edd: 2 sept. . tiber kluar lendir mix drh pi hsptl cek2 dah 2cm bukaan. .tp xrsa pn skkt kntrksinya lg. .doakn saya n bby baik2 saja ya n dpmudhkn proses bslinnya. .

1y trước

alhamdulilah 17 ogos brsmaan mlm jumaat saya selamat mlhirkn bby boy sberat 2.78kg. .terima kasi kwn2 yg tlh mdoakn saya. .moga kalian smua dpmudhkn juga🥰

sy 33 week, due 24/9, tp scan pakar ckp baby besar , so mgkin kena beranak awal sbb tkt nanti baby makin besar susah nk keluar. semoga mummy september semua dipermudah urusan yaa.

Due 29/9, makin dekat ni makin takut + excited. Tapi takut tu yg lebih dri excited.. beg semua dah letak siap2 dalam kereta dah 🤣😮‍💨

saya due 9/9 . sekarang perut selalu tegang lg² time nak tidur mlm n time tu jugak dia active duk golek² , tp tak sakit cuma kita yg tak selesa 😌

1y trước

sama due kita, moga Allah mudahkan urusan kita semua aamiin

saya 17/9 baju semua dah siap2 bubuh dalam beg...takut jugak terberanak awal...doakan saya dan baby selamat nanti bersalin ye

Due 7/9. Makin dekat makin rasa berdebar je. Semoga semua ibu2 dan baby selamat dan sihat😁

hi mommy..saya due 12sept..semoga urusan kita semua dipermudahkan dan selamat semuanya..amiin🤲

1y trước

Amiin 🤲

Due 29/9 tapi dah siap2 packing baju sebab takut baby nak keluar awal 😆

1y trước

due kita sama 29/9 baju mak n bby da packaging cuma ada yg blm cuci