Subuh tadi ada keluar darah +lendir sikit je tapi..adakah perlu ke hospital sebab tiada sakit apa2

Tiada tanda lain

3 Các câu trả lời

Kena check pergerakan baby jugak. Kalau sis dah hampir due boleh terus check kat hospital. Tu dah tanda. Macam saya subuh tadi keluar lendir coklat + contraction on off. Petang nanti baru nak pegi hospital. Semoga urusan sis dan semua mommy yg tunggu hari bersalin dipermudahkan dan selamat semuanya.

saya haritu pun turun tanda darah tp x sakit. prgi hospital cek da 3cm pstu ada contraction walaupun saya x rasa sakit n terus kne warded

Sis dh brpa week?Klau dh 37/38/39 weeks tu,blh cuba ke hospital utk check incase ada apa2.