Puasa menyusukan anak

Tewas. Jam 10 pagi. Badan menggigil dan jantung berdegup laju. Ingat nak cuba bertahan. Tapi gagal. Ibu2 yg menyusukan anak macamana okay ke

2 Các câu trả lời

takpa awak, at least awak da cuba. saya ni pun taktau bole tahan ke tak , pagi tadi p makan sambal bilis pedas, lepas tuh skrg duk pedih perut. 2hari so far okay, even ptg auto mgigil juga la. anak sthun 5bln tapi myusu kuat, pantang tgok saya baring mula myusu. da la lama nau, lebih stgah jam. 😂 .

bb sy 6 bln kuat mnyusu.. alhamdulillah sy ok bile lepas berbuka sy mkn kurma dgn oat n nasi..sahur pun sy mkn kurma..oat ngn air rendaman kurma 7 biji..n nasi.amal mcm tu badan xde rasa lesu..lapar or pedih.sy ada gastrik ngn ulser perut