upt

test upt td pagi -ve bila tinggal dlm 2 3jam tengok balik ada line samar2 ...due period esok.. agak2 ada peluang tuk +ve ke ye?

upt
13 Các câu trả lời

Sy dulu cek upt 2 hari sebelum due period nmpk double line terang . lepas tu cek bbrpa hari selepas delay period . Nda puas hati terus cek d klinik , syukur betul2 rezeki hamil . Now 30 weeks🥰

Sis kena cek balik ye... Sbb akak dulu pun cam ni juga...tggl 2 3jam ada double line.. Pastu cek balik beberapa hari,1 line je sbnrnya...tapi sis cek balik ye...... Mana tau x sama☺️

Masih awal utk sis cek upt. Biar dlm 3 4 hari lpas late period bru cek. Lagi better tggu lpas seminggu lewat, InsyaAllah klau preggy line dah boleh nmpk terang dah 😊

better sis check selepas lewat period seminggu ke. Takut check awal2 ni 'x lekat lg'. Semoga ada rezeki sis utk dpt baby. Amin😊

Sebaiknya test kalau sebulan dah lewat. Kalau awal2 ni kadang dia main dengan emosi gak. 😬

Evap line tu sis. Tp kalau lewat period smngu dua boleh test upt lagi.

repeat upt lg nnti..moga2 ada rezeki sis..

In Sya Allah. Moga murah rezeki sis.

tunggu da lewat sebulan

try clear blue sis