Susu Fm untuk naikkn berat baby.. T

Terpaksa bagi susu fm kt anak sbb da nk mula kerja.. Neneknya yg jaga.. Berat kena monitor pula sbb susut berat gara2 demam.. Bby kurang menyusu badan.. Rasa sedih sbb nk bg dia susu fm..

1 Trả lời

boleh follow nadmasrom dkt ig or nyusoo.official. situ ade ajar ilmu penyusuan. bby krg menyusu bdn mybe sbb lekapan x betul, ade tie tongue, and so on. nnti boleh pam susu masa kerja, anta anak sekali dgn susu nnti. xde mslh.