Baby Kit

Tercari-cari kit semulajadi untuk anak? Masih tak tahu nak pilih yang mana sesuai. Tasneem Naturel ada jawapannya. Ada 5 balm ni sudah memadai sebagai kit kecemasan di rumah. Sleep Time membantu anak tidur dengan lena dan berkualiti sampai pagi CF-RUB membantu melegakan demam, batuk, selesema, kahak, lelah T-RUB membantu mengatasi sembelit, kembung perut, sebu, loya Calm Time membantu menenangkan anak yang selalu tantrum atau suka mengamuk tak tentu pasal. Skeenz untuk anak kulit sensitif, ruam panas, ruam pampers, ruam susu, allergic, gigitan serangga atau nyamuk. Sapu je skeenz IAllah kejap je hilang gatal-gatal. Haaa ada 5 balm ni sangat membantu mommy terutama yang ada baby. ? http://www.wasap.my/60173766236/BabyKit

Baby Kit
2 Các câu trả lời

👍👍

Pm Harga

5y trước

💐BALM TASNEEM NATUREL💐 ❤ 1pcs RM49 ❤ 2pcs RM88 (JIMAT RM10) ❤ 3pcs RM132 (JIMAT RM15) ❤ 4pcs RM176 (JIMAT RM20) ❤ 5pcs RM 226 (JIMAT RM25) 🚗 POSTAGE : ADD RM8 SM RM12 SS (1-4pcs)