Sekadar meluah

Terbangun dari tido pukul 3 pagi terpikir blh ke Setel barang baby.. da 7 bln pregnant barang bby xsetel lagi pening sikit hehehe semoga ade rezeki untuk baby Aamiin..doakan semoga dipermudahkan urusan sepanjang pregnant dan doakan saya dan suami semoga dimurahkan rezeki #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

jgn susah hati ye.insyaAllah ad tu rezeki.tak perlu prepare byk bila keadaan kita kurg mngizinkan.prepare yg perlu shj.cth: baju baby sikit,bedung baby sikit,pampers, ubat baby yg perlu shj, bengkung ibu klu blh yg bertali, tungku ambik tungku kat sungai je pun dh cukup.penting, urut selepas bsalin ya.myk² utk ibu juga.utk bby juga.kain napkin dia jgn lupa.cari yg murah² je sis ad byk.jgn banding dgn org di atas.banding dgn org d bawah y lg truk dri kita.ya.

1y trước

baby ni cepat je besar.sy masuk 6 bulan skrg.baju baru beli 3 helai,barut baby 6 helai yg rm3 selai.ha.itu je lah baru beli.minyak telon baby ada yg bawah rm10.beli sikit² ya sis.doa byk², ada tu rezeki.jgn sensitif sgt sis nnti ank dlm perut akn turut sedih.kita org pmpn kena hati kental ya.jgn susah hati.ibu mngandung ni sentiasa dilindungi Allah.jgn sedih² ya.

InsyaAllah boleh puan sikit sikit. Yg penting je dulu. Lain lain nanti boleh beli lagi walau dah bersalin.

1y trước

Aamiin terima kasih 🌼

InsyaAllah,semoga semua urusan dipermudahkan 🤲

1y trước

Aamiin terima kasih sis🌼

Moga dpermudahkn urusan kita semua..aamiin

1y trước

Aamiin InshaAllah 🌼