Makan nenas usia 34 minggu

Terasa macam nak makan nenas la. Boleh ke? Sy kandungan anak pertama usia 7bln da melantak nenas. Masuk kndungan kedua ni seram plk nk mkn sbb masa awal pregnant dlu sy ada masalah pendarahan smpai usia 15w x silap... Kena amik ubat kuat rahim... Teringin nya... Dapat pulak yg fresh dr peti sejuk. Aduh... #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

nenas ni byk khasiat. takde masalah nak makan. takde kena mengena dgn pendarahan. mmg boleh je nak makan pun. mitos je kata tak boleh makan tu. saya dari awal mengandung mmg makan nenas sampai nak bersalin

2y trước

haha tau takpe. makan banyak jadi sakit perut jela nnt 😂