Pad bersalin

Tengah cari jenama pad bersalin yang selesa dan lembut , boleh tolong suggestkan tak. terima kasih #firstmom

1 Trả lời

saya first mum, tapi dah nak due la 😂 saya beli pamper untuk orang tua , sebab ada yang kata first day hingga hari ke 3 tu belambak darah yang keluar , dan kemungkinan akan bocor . jadi saya decide beli pampers & pad . habis pampers baru saya pakai yang pad jenama madame. tak sure la lembut ke tak

2y trước

hujung bulan ni, tapi maybe kena serah diri awal sebab kk refer ke hospital , esok saya ke hospital terus untuk ambik appointment sebab kedudukan baby saya melintang. doktor kata maybe proceed caesar