Lalu sbelah mesin

Td sya g kdai ptong rmbut .nk ambik krusi tepi tu..sy lalu tepi org yg tgh guna mesin yg letak ats kpla tu..xpe ke

4 Các câu trả lời

takde kajian pun kata takleh lalu mesin tu melainkan mesin xray tu yelah tak boleh sbb radiation. mesin biasa takde effect lansung kat kita atau baby

Maksud sis mesin rebonding ke ? Yg saya tahu tak boleh buat rebonding / warna rambut sebab bahan kimia tinggi. Lalu okay je

1y trước

ohh boleh ye..ok tq

taktau mcm mana nak jawab sebab tak penah pulak nurse pesan jgn lalu sebelah mesin berhaba ke apa 😅

tak faham? kenapa tak boleh lalu?

1y trước

yelah was was gak mesin tu haba ke apa ke..huhu