Keluar susu?

Td ada garu p*ting belah kanan sbb gatal, lps tu keluar cecair jernih. Nk kata susu tapi warna x mcm susu, mcm air biasa. Xkan susu kot? Skrg baru 29week. #firstbaby

2 Các câu trả lời

warna kuning² tu eh , tu namanya colestrum baik untuk baby . and puan maybe dah ada susu . sbb saya waktu 19 week dah kuar susu and yes tiap kali nak garu kat p*ting mesti akan kuar .

2y trước

sy punya akan keluar kat puting je..tpi warna putih

sy pon sama, start early 7month bila tekan kt earola mesti akan keluar cecair putih,..fasa nak jadi susu tu..

2y trước

Yekot.. tp tula breast jd sakit dan berat.. moga asbab byk susu slps bersalin.. mmg niat nk mnyusu😇