Mau tanya kalau gdm on diet control. Mmg kena serah diri awal ke

Taupn ada juga x mcmtu

1 Trả lời

Doktor kat kk ada bgtahu kalau gdm on ubat/insulin kena 2 mnggu awal serah diri dari due date . Kalau on diet mungkin tk boleh lebih dari due date /40w

2y trước

bergantung keadaan ibu&anak kot sis , kalau gdm ni kdg doc risau baby terlalu besar/ komplikasi lain sbb tu tak boleh overdue . kalau on dc tu dh lepas edd mmg kena serah diri jugak lah kot .