UPT klinik +ve tapi samar. Doktor suruh dtg lg 2 minggu utk scan confirmation.

Tapi semalam ade spotting keluar darah. Hari ni ade lagi mcm period sbb pakai pad. Cuma dekat pad tak penuh lagi. Apa perlu buat ya? Nak tggu 2-3 hari lagi or jumpa doktor ye? Siapa ade pengalaman boleh share tak? Maaf kalau gambar tak menyenangkan. #ingintahu #firstmom

UPT klinik +ve tapi samar. Doktor suruh dtg lg 2 minggu utk scan confirmation.
11 Các câu trả lời

takut pregnant luar rahim je