Now 38minggu.due 27.6

Tanda2 nak bersalin dah ke ni.lendir saja,xde darah..ank sulung 9tahun ke2 5tahun yg ke3 orang ckp mcm anak first nak keluarnya lambat sikit

Now 38minggu.due 27.6
2 Các câu trả lời

xdelh..sy ank no 3 plg mudah..sakit x kuat.x sampai setengah jam dlm lb dgn skali push

3mo trước

alhamdulillah Allah permudahkan bersalin sume ank2.ada jarak 3 tahun..ada 2 tahun n ada setahun.klau Amal kt mulut x kire tgh bt ape sy sllu doa mintak Allah mudahkan n cptkan.Dgn suami sy mintak Dia doakan..Dekat nk bersalin kerap suami solat hajat sampai sy dlm lb.Masuk 34 mnggu sy bt senaman.Dlm tggu contraction sy kawal pernafasan sambil zikir dan doa..sy x fokus pd sakit.Masa nk teran sy ikut arahan doc n misi.