Lepas minum air gula, dlm masa 2 jam tu blh makan tak? Sebelum ambik darah kali ke 2.. lamanya puasa

Takut#firstmom

4 Các câu trả lời

tak boleh sis. kalau sis makan juga bacaan ambil darah nanti jadi tak valid dan sis kena ulang semula minum air gula. rehat/tido kalau rasa pening takut muntah. kalau sis ok dan larat tak pening lepas minum air gula tu sis boleh je jalan² pusing² dulu bantu insulin tubuh kerja.

tak boleh. nama pun puasa sis. tido je 2 jam tu

sy pon tgh tggu 2jam ni. laparnyaaaa