Kenapa yea keluar mcm nie gugur ke? Sebab sya dh bleeding 4minggu normal tak.? Nak ke hospital tapi

Takut kena buang rahim plak sebab bleeding dah lama tak berhenti#bantujawab #SeriusTanya

Kenapa yea keluar mcm nie gugur ke?
Sebab sya dh bleeding 4minggu normal tak.? Nak ke hospital tapi
2 Các câu trả lời

slalu over bleeding (hyperplasia) @ missed period (long delay) kdg2 ni gejala pcos, better check hormone kt hospital, sbb sy pn prnh cmtu... now alhamdulillah, reduce weight, eat healthy, now no more struggle with period...

xde la smpai kena buang rahim. jauh sgt pkirnya pun. paling tidak pun dia cuci saja. pergi la LR terus nti dktr scan

4mo trước

Dah check tk ada apa “ cuma drg nak check darah hormon mcm mna