Buka buku pink 12 minggu ke atas

Takpa ke ya? Kalau bukak buku pink time 12 minggu ke atas, minggu ni dah full book, saya dh call tanya nurse berdekatan area saya, suruh book dekat bookdoc, isnin minggu depan baru bole book, saya dh 12 minggu isnin minggu depan, nurse doktor marah tak? Saya tak p scan baby kat klinik swasta pon lagi, kat klinik kesihatan ada tempat scan baby tak??? #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

kt kk pun Ada scan..tpi klo Puan Nak lebih cntik gmbrnya boleh jer buat scan kt swasta. boleh jer klo buat buku 12 week ke atas. kalo tak Ada masalah kesihatan sebelum memgandung..