D&C cuci rahim dan buang kantung x menjadi berjalan lancar...

Takot mula2..kena pose 4am doc bg ubat utk buka pintu rahim kol 8.30am rasa sakit dalam kol 3pm n darah byk kluar trus masuk blik OT kol 4pm..lama jgk ler berpose nye...siap kol 5pm..spruh bdan n keluar tu mmg terbaring terlentang jer...perot lapar tp dh x blh bergerak 😴😴 je la smpi kol 8pm..blh dh mnum air sikit2..buat hilang lapar n dahaga..still x blh gerak so smbung tdo blik dlm kol 4am nurse kejutkn tnya dh blh gerak kaki si kena bgn g bjln mndi semua segarkan badan...alhamdulillah .xde rasa pape yg sakit..cuma thun ni BERPANTANG time RAYA KORBAN..terasa sgt knapa Allah ambik kandungan waktu2 cmni..papepon sy redha dgn pemergian penghuni rahim walaupon x menjadi tp kantung dia ada mmbesar dlm rahim..ada hikmah sebalik semua ni..semoga Allah bg kekuatan fizikal mental dan diri pada sy..berpantang sendiri pulak tu..family jauh..

1 Trả lời