helpp ! dah 38week

takda sakit or apa apa tanda lagi ni false contraction pun tak rasa #pleasehelp #ingintahu #firstbaby .. normal ke ni ??

7 Các câu trả lời

Sy dulu Pon tak de rasa ape ape. due date 28/10 malam 21/10 keluar makan. tak de rasa ape lgsung. malam tu tido 22/10 tengah hari baru rasa contraction pegi hosp dah bukak 4cm terus warded. 2.30pm masuk lb, then tak lama bukaan dah 9-10cm. 2 jam kemudian, baby lahir. alhamdulillah. Sy bersalin cukup 39w.

saya pon dah masuk 39w2d pon masih blom ada apa2 tanda lagi😪 risaunyaa kalau 9hb x bersalin jugak kna serah diri kna induce 😭 doakan sy moga bby nak kluar sebelom due... sy doakan moga IBU2 pon dipermudahkan bersalin nanti aamiin2 🤲

2y trước

Sama lah sy. Due 11hb 😭 pagi petang malam exercise & pujuk2 baby

saya 38w due 16/12 kali ni sakit tu dah terasa seperti sengugut tak lama on off macam tu , baby mengeras pun sama .. semoga dipermudahkan urusan kita melahirkan bulan 12 ni 🤲

saya pun dh 38w..mcm2 saya buat turun tangga,berjalan buat kerja rumah..tapi baby masih selesa dlm perut..Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nnti

saya pon da masuk 38weeks masih belum ada tanda.false contraction pon jrg ada cuma lenguh2 pinggang..

Saya pun dah 38w 4d takde tanda lagi. Baby ready nanti dia akan bagi tanda. Doa baik baik je

sy 39 week 3 day bh jer belum ada tanda2 nk lb😅