37w 5d nk tahu okey ke tak sedu

Takda papa ke kalau baby sedu? #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Awak kalau baby sedu dalam perut itu benda bagus dan baik, sebab dia tengah berlatih untuk bernafas, sistem bernafas and refleks. Tapi kena monitor kekerapan sedu dia tu.

1y trước

Kdg dlm sehari 2kali tp jaoh jarak masa nya. N saya perhati masa dia sedu makan masa 10minit 😅

Sesedu tu normal sis. Nanti anak dah keluar lagi banyak dia sesedu.

1y trước

Saya tak selesa sebenarnya dia sedu tu 🤣 sbb nak baring salah nak duduk salah