Macam mana nak tahu tu kontraksi palsu dan yg betul serta patut ke hospital segera ..

2 Các câu trả lời

Kalau 5 min sekali rasa sakit sampai takleh nafas betul. Bawah rasa nak tercabut. Sakit sampai kejung badan. Perut macam memulas tapi taknak berak pon. Tu contraction betul. Kalau sakit mengeras kejap2 tu false.

2y trước

Puan cuba baring mengiring sambil usap perut. Mesti rasa. Minum air sejuk ke. Panggil baby ke. Kadang kalau kita busy tak perasan pon dia bergerak 😊