Anak 7 bulan kerap berak ,kadang cair kadang ok.

Tak pasti dia tak boleh makan instant oats campur susu full cream, atau pisang atau cerelac. Dah try stop semua ni pun masih kerap berak. Paling teruk 5 kali sehari. Masa okay sikit tu 3 kali sehari..ada idea tak? Warna kuning mustard je

1 Trả lời

Susu full cream dlm kotak tu ke sis..yg tu kena panas masakkn dulu kalau bwh setahun..atau mungkin xsesuai dgn cerelac..sbb ada bahan pengawetkn,xsemua baby sesuai..

6d trước

saye cuba stop dlu..dan monitor. kesian lak tengok asyik berak je