MAKAN DURIAN

Tak apa ke makan durian sebanyak 5 ulas pda 19 weeks prgnnt? Risauuu + tadi teliur

7 Các câu trả lời

Insyaallah xde pape mkn sikit je..sy 8weeks haritu pun mkn bnyk gila kena plk musim durian time tu..pagi tu sakit tengkuk sbb mkn bnyk sngt tpi alhamdulillah baby oky..skrng dah 5 bln pergi scan details baby oky je sihat..perkembangan pun sama mcm minggu..tp jgn tiru plk yer sbb badan lain ii..😅

1y trước

samalah kita. musim durian kemarin pun saya bedal sampai 5 biji. niat nak makan 2/3 ulas ja, tapi terlajak. Alhamdulillah baby ok nak masuk 5 bulan

boleh tp jangan bnyak2 sangat, sy haritu makan 4 ulas, lepastu tiba2 keluar spoting, dan pergi scan nasib okay je semua, tapi dr cakap baby sy besar dari minggu dia pula , maybe sebap durian tu manis boleh buatkan baby mbesar dgn cepat kata dr lah .

Kalau xde risiko gdm, inshaaALLAH xde pape.. Sy masa mula² lepas ngidam makan 3 ulas.. Pastu 9 ulas.. Tp bila org tegur, sy ckp jamah jer.. 😂😂 Apa² pown kena berpada²..😉😊

Sy pon mkn durian jgk 4 hari lepas.sy mkn 3 ulas..alhamdulillah ok..

inshaAllah takda apa, benda ni ikut badan masing2x juga.

1y trước

Insha allah

insyallah klu tak ada gdm blh je mkn jarang2....

1y trước

Alhamdulillah xada gdm. Hehe. Hrituh nak makan but tolak sbb takut knapa2. Harini tiba2 nak makan, alang2 balik kg husband penuh dusun durian. Hahahaa

Sy mkn secuit je sbb rsau 🤭