Baby ?

Tahniah kepada yang da jumpa double line.. seronok kan.. saya belum pernah jumpa double.. sedih juga kadang orang tanya-tanya.. semoga ada rezeki untuk saya ☺️

13 Các câu trả lời

Sy lpas mnum jus perawan,xsmpi sebotol lg dah preg sis..lpas tu kerapkan buat hubungan seks masa wktu sbur dan selepas subur...masa bsama tu,letak kan bntal bawah punggung,bg tggi sikit supaya air mani xkluar bila suami pancut nnti..cuba la sis,mana taw sis double line pulak lpas ni...🙂

4y trước

Waa haaa okey okey.. terima kasih...

Takpa sis.. Smoga rezeki tu datang xlama lagi. Aminnnn

Insyallah ada tu .. Amin..

4y trước

Hehe aminn

Pasti ada sis.. Amin..

InshaAllah aminn

Aamiin

Amiinn

😢

Amin