Minum air gula

Tadi saya minum air gula. Lepas minum&amik darah pertama sy minum air kosong . Sy mmg tk tau selama 2jam puasa xleh minum air sebelum amik darah kedua. Akan jejaskan ke result sy nanti???#ingintahu #seriusnanya

8 Các câu trả lời

ada kemungkinan

10mo trước

dia gini, nak minum air kosong tu boleh tapi jangan banyak. jgn lah sampai habis sebotol tu nak minum. dekat KK Sy cek, nurse yg suruh minum air masak lepas minum air gula. minum sekadar nak bilas air gula tu. so takde la rasa melekat manis dalam tekan.