Keluar sikit , tapi ni apa ?

Tadi pagi keluar sikit jaa time mandi takde keluar darah . 18/2 Dah overdue . 24/2 ni kena serah diri. Mucus plug ke ni ? #firtsmom #pleasehelp

Keluar sikit , tapi ni apa ?
1 Trả lời

Mucus plug

4mo trước

Dah bersalin alhamdullilah.Due saya 28/02,tapi terpaksa bersalin awal sebab masa kandungan 37 week 4 day ada bukaan 3 cm.Pastu stuck dlm 4 hari 3 cm servik 2 cm.So doktor paksa masuk drip ubat dan pecahkan air ketuban.Tapi tak dpt juga bersalin normal emergency czer.Sebab ubat dah byk masuk bukaan still cuma 5 cm jer.CTG baby tak cantik hampir lemas.Terpaksa czer.Now baby dah 11 hari.Apa apa pun semoga di permudahkan sis bersalin selamat ibu dan bayinya.🤲🏻🤲🏻🤲🏻😇😇😇