Sangkut kencing manis

Tadi misi call suruh dtg kk esok ambil darah lagi.. katanya saya sangkut kencing manis. Saya baru pertama kali minum minggu lepas waktu 16week. Bacaan sebelum 3.8, selepas 2jam naik 8.0 Normal ke korang naik mendadak mcm tu? Kenapa rasa macam terlampau tinggi sgt bacaan selepas minum tu? #advicepls #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Mcm sya la tu sis, sblm mnum air gula 4.8 slps 8.0😌skg 2mnggu 2x jmp nurse N Dr.. cek bsp..

1y trước

itulah.. sy pun dh start bsp kelmarin. harini jumpa misi review result.. misi ckp bacaan ok je 3.9, 4.2, 4.3, 5.5 sy kena continue buat bsp sebulan sekali

Klau naik mendadak mmg ad kncing manis sbb yg normal bwh 7.8