Keputihan jernih tanpa darah

Tadi masa kencing keluar keputihan jernih mcm air tp takde darah tu ke namanya mucus plug? Baby asik mengeras dr kol 5ptg bawah sy pula sakit nyeri² tp bby masih aktif mcm biasa tp due sy lama lagi 13/7

2 Các câu trả lời

Sama macam saya tadi sis. Kencing ada keluar putih2. Bahagian bawah pun rasa sakit. Due saya 10.07. Contraction sekarang ni ada, tapi tidak kerap pula

3mo trước

Ya. Tadi dalam jam 4 pagi ada keluar tanda mucus plug sekali dgn darah. Bergegas ke hosp sebab ada rasa sakit2 juga. Tapi masa check bukaan, rahim masih tebal & belum ada bukaan. Contraction masih biasa juga

Tanda2 dah tu sis. Alert pergerakan baby.