Minum air gula

Tadi, first time minum air gula. Rase manis kelat hujung2. Takdelah teruk nau minum air gula😅 sy minum senafas je td. Berdesuppp😄😄 air pun panas2 suam tak likat. Utk mommy2 yg belom minum air gula, jgn takut okey. Relax, and mind set tu jgn fikir bukan2..

2 Các câu trả lời

😅😅 tu la biase dgr org ckp x sdap kn😂😂 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Selalu dengar orang cakap, kadang minum air gula sampai muntah². Takut lak saya. Sebab saya akan minum air gula bulan 2 nanti. Seriously takut. Doakan saya nanti ya.