Air ketuban

Tadi ada check up dengan pakar hospital dan diberitahu air ketuban saya border line (35w 1d). Ada tak pengalaman ibu-ibu disini yang air ketuban kurang tapi bersalin ikut due dan ada dak cara nak naikkan jumlah air ketuban.. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

5 Các câu trả lời

haritu sy 34w air ketuban 9 je lepas tu minum air banyak, makan tembikai, minum air kelapa hari2 alhamdullilah next 2 minggu checkup naik 13.. cuba la sis mana tau menjadi jugak, semoga dipermudahkan 🥰🥰

try banyakkan minum air putih, makan buah tembikai. sbb mmg sllu dgr in shaa allah akan menaik kalau buat dua tu. good luck ya sis

Minum air kelapa bagus utk banyakkan air ketuban. Cuba la sis.

1y trước

terima kasih

minum byk air putih & makan tembikai.

ad leaking ke