34 nak masuk 35 weeks, baby selalu mengeras ,normal ke?

sye pun dh pening.. nk gi check kang.. normal pulak..tak check.. perut mmng mcm mampat jek sllu. baby gerak jek..kdg gentle kdg gerak mcm gempa bumi perut ni

2 Các câu trả lời

sama lah sis, kdg dia punya mengeras tuh sakit sgt smpai meleleh airmata tanpa keluar suara nk menahan, sambil melayan kerenah dua beradik yg selalu bergaduh sahaja kt rumah nie,. dgn tantrum (autism) anak pertama yg dtg tiba2 tak kira masa, yg adek slalu dengki abg dia

5mo trước

kesiannya awak...penat tu... bnyk pahala awak🥺🤍

sy pun cmtu sis.. asal bg ckp gerak 10 kali dh ok dah.. mcm smlm mmg slow btul baby..smpai risau n pg hsptl dh..tp arini dh kuat balik.. sabtu ni msok 35w

5mo trước

owhh okay tq