fenin

hi...sye nk share skrg kalau baring meniarap rasa mencucuk kt ari2 .. breast nk dekat 1minggu lebih sakit smpai skrg..lewat period dah 13hri..last period 30/9/2019 semalam ptg sje check..-ve.. hampa hatiku ada x moomies hadapi situasi ini? lpas tu ada keputihan macm gel lepas kencing nmpak terapung(tandas duduk) ..hormon ke tu? nk period ke agaknye ni eak?

1 Trả lời

Cuba buat UPT lg seminggu.Buat waktu pgi lepas bngun dri tido..Biasa HcG tinggi wktu pagi.