Ade yg sme kes mcm sy x??

Sye Depo tp cek sbuh positif cek tghari neg...apoimnt bln dpn so ubat msih ade2kah sye ngndung

1 Trả lời

cek lg sekali minggu depan, kalau positif = mengandung. dah pakai perancang bukan maksudnya terus selamat nk pancut dlm & bersama bila2. masih kena tgk waktu subur bila, elakkan bersama waktu subur/pancut dlm. seeloknya suami pakai kondom & kalau suami taknak, lepas bersama terus kena basuh bersih. kena buat double triple protection walaupun dah pakai perancang.

1y trước

baek sis tq