scan detail

sye dah 30 week . masa scan detail dekat kk , doktor takde ckp pape . patut tak sye scan dkt klinik biasa ? sb takot jadi pape dkt baby . orang ckp scan dkt kk tak jelas sgt .

2 Các câu trả lời

kt kk mmg takda detail scan, yg ada kt swasta tuh pun kena awal . kalau buat time mcm ni mmg dpt tgok luaran je la ,mcm selalu tuh.

2y trước

takda sis, sbb detail scan ni kan mahal . kk just scan biasa mcm selalu tuh je. kalau nak tau detail baby kot ada problem ke apa, mmg kt klinik biasa je, tapi kena awal la.

Kalau dah 30w kebanyakkan klinik tknk amik sbb baby dh besar susah nk tgk . dia sampai 28 paling lewat