Hi momiess nak tnye takut ada yg mcm saye

Hi sye 7bulan 2hari normal ke perut masih kecikk tknmpk sngt risau pulk saye

10 Các câu trả lời

Mgkin ikut bdn masing2 sis. Mcm sy bdn kcik kurus je orgnye, masuk 6 bulan baru nampak sgt perut. Sblm ne, org x sedar lg sy prgnnt. Dh msuk 6 bln, baru ade yg tegur sbb perut dh mmbesar.

setiap kali checkup nurse akan ukur perut kan? kalau nurse / doc takde cakap apa2 pasal size perut & size baby maksudnya normal sis. bagus pun perut tak nampak sgt sbb babybump tu aurat

Faham sangat perasaan awak ni. Walaupun masa scan semua nampak okay tapi risau bila tengok perut kecik 😅 apa apa pun asalkan baby sihat ❤️ insyaAllah

normal saya pun nak masuk 8 bulan baru nampak perutt besar. alhamdulillah baby sihat sahaje walaupun perut kecil

saya skrg 26week, perut dah mcm 8bulan pregnant. Bos asyik sindir suruh kurangkan makan. Malu la jugak 😭😭😭

normal, saya dulu mcm tuh. janji bila scan berat baby n apa semua okay takpa da. saiz perut takda apa pun.

normal jeeee. saya pun masa 7 bulan nampak kecik. bila ni dah masuk 8 bulan haaa besar dah nampak 😄

sama la , sy ank first perut kecik . alhamdulillah bila scan baby sihat

sama sis...kdang ade yang x perasan pun sye prgnat....huhu

Berapa inchi kiranya kecil? Saya 27w 33 inch, besar?