Macam mana nak dapatkan bacaan BSP cantik?

Sy akan buat BSP minggu depan.. Sblm tu, sy nak tahu ape diet yg sesuai utk diamalkan? Skrg ni kandungan sy 8week.. Rasa down n stress bila bacaan gula 9.6..

2 Các câu trả lời

krg kan karbo. air manis 1cawan pagi or ptg je. buah 1slice je utk dinner n lunch. lebih kan sayur. krg kan benda manis, chocolate, roti putih, kuih muih, waffle, and so on. jgn late dinner. kira dinner pkul 8 or 9, nnti boleh mkn biskut or roti utk supper. 2keping. stop semua jenis susu mengandung or susu pelik2. boleh minum susu hl or susu tepung biasa je. nespray, dutch lady. perisa original. jgn mnum perisa coklat ke strawberry ke.

xde pon on diet control.. mkn cm biase. sy bukan jenis pemanis. tp sangkut jgk.. ni results nye