Sayaa baru 38week 1days

syaa 38week 1days tdi syaa baring2 sambil main telefon trus sya rasa mcm ada sesuatu yg keluar drii miss v syaa lps tu perut megeras sekjpp jdi syaa trus lap miss v sya guna kain truss yg keluar lendirr jernih bgtu ada kh nii tanda nak besalinn tpi perut syaa skjp sjaa megeras lps tu lma2 ok dhh...

Sayaa baru 38week 1days
2 Các câu trả lời

Kalau air ketuban dia rasa suam2 dan keluar mcm air mengalir ..kita x blh nk tahan pon..dia akan keluar je..