Naik Berat badan

Sya skrg 20weeks,,Normal Ka naik berat badan sebulan 9kg? Boleh bg tips tak untuk turunkan berat badan sya😭

16 Các câu trả lời

byk sgt naik tu , sy naik 3 kg pon kk dah bising sampai kena gi kk smggu dua kli sbb berat terlebih. smggu dua kli cek bp

Anak pertama naik 21kg, 2xmnum air gula tp x sangkut.. Xtau laa keje nak makan jer.. 😂 Ni preggy anak ke 2, 19w baru naik 1kg..

Dlm buku pink ada cart utk kenaikan berat tiap bln. Sy naik 3kg nurse minta kurgkn karbo n gula. Risau gdm je..

Saya nak naik pon susah naik pon 0.5kg je dri berat asal😭

Sis tinggi berapa n berat badan asal berapa sis?

2y trước

Berat badan asal 64kg tinggi 164cm skrg ni berat dah 71kg🥲

saya naik turun berat badan sekarang..